• Vrijdag 17 december 18:00 - 22:00 uur

 

Helpt u mee?

Na twee geslaagde edities hebben we vorig jaar helaas moeten besluiten de Christmas Fair af te gelasten. Corona maakte het voor ons helaas onmogelijk om de kerstmarkt door te laten gaan. We hopen dat we in december weer een gezellige kerstmarkt kunnen organiseren.

Natuurlijk kunnen we alle steun goed gebruiken! 

Om de kerstmarkt via verschillende kanalen goed onder de aandacht te brengen bij onze dorpsgenoten en om het terrein (o.a. decoratief en muzikaal) aan te kleden zullen we wat kosten moeten gaan maken. U kunt ons altijd met een kleine financiële bijdrage ondersteunen. Als u ons op een andere wijze zou willen supporten horen wij dat ook graag! 

Een mooi aantal ondernemers gingen u al voor. Wilt u de Christmas Fair Kockengen ook ondersteunen? Stuur dan graag voor 1 november 2021 een e-mail (met logo als bijlage) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en maak alstublieft € 25,- (richtbedrag) over op onderstaand rekeningnummer. Hogere bedragen worden uiteraard niet geweigerd 😉.

 

Rekeningnummer: NL 22 RABO 0332 8028 76
Ten name van: korfbalvereniging ESDO
Omschrijving: KERST + uw naam/organisatie

 

De 2019 editie werd mede mogelijk gemaakt door:

We bedanken onze sponsorhelden! 

 

 

© Christmas Fair Kockengen

Main Menu

Free Joomla! templates by Engine Templates