Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

We bedanken onze sponsorhelden! Inmiddels bevestigd:

 

 

Helpt u mee?

Na de geslaagde editie vorig jaar hebben we besloten om ook dit jaar de kerstmarkt in Kockengen te organiseren. Natuurlijk kunnen we alle steun hierbij goed gebruiken! Een aantal vrijwilligers is inmiddels met veel enthousiasme aan de slag gegaan om er een zeer gezellig dorpsevenement van te maken voor jong en oud.

Om de kerstmarkt via verschillende kanalen goed onder de aandacht te brengen bij onze dorpsgenoten en om het terrein (o.a. decoratief en muzikaal) aan te kleden zullen we wat kosten moeten gaan maken. U kunt ons altijd met een kleine financiële bijdrage ondersteunen. Als u ons op een andere wijze zou willen supporten horen wij dat ook graag! 

Een mooi aantal ondernemers gingen u al voor. Wilt u de Christmas Fair Kockengen ook ondersteunen? Stuur dan graag voor 20 november 2018 een e-mail (met logo als bijlage) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en maak alstublieft € 20,- (richtbedrag) over op onderstaand rekeningnummer. Hogere bedragen worden uiteraard niet geweigerd 😉.

 

Rekeningnummer: NL 22 RABO 0332 8028 76
Ten name van: korfbalvereniging ESDO
Omschrijving: KERST + uw naam/organisatie

 

Onze sponsors

© Christmas Fair Kockengen
Free Joomla! templates by Engine Templates