Wat hebben we voor u in de aanbieding?

Wil je een kraam op de kerstmarkt 2019? Schrijf dan nu in! Let op, het aantal plaatsen is beperkt.

 

Hieronder een overzicht van het aanbod vorig jaar op onze gezellige kerstmarkt! 

Boerenkaas - Kaasboerderij Sterreschans
Ze houden van het boerenleven. De natuur, de koeien, het maken van pure zuivelproducten. Het zit in het bloed. Al sinds 1831 boert de familie Karsemeijer in de polders van Nieuwer Ter Aa op boerderij Sterreschans. Op onze markt bieden ze een keur aan zelfgemaakte boerenkazen aan.

 

Marcella’s hoeden, fascinators en haarbanden
Het talent en de creativiteit spat van deze stukken! Met trots kunnen we melden dat Marcella op onze kerstmarkt aanwezig is met een aantal hoeden, fascinators en haarbanden uit haar collectie.

 

Handnijverheids- en food producten - Goed Werk Kockengen
Goed Werk is een stichting zonder winstoogmerk die opgericht is om kansarmen in de derde wereld werk en een inkomen bieden, en bijdragen aan het ontstaan en in stand houden van een eerlijk handelskanaal. Dit doet de vrijwilligersorganisatie door de verkoop van eerlijke producten uit o.a. Latijns Amerika, Afrika en Azië. Op onze markt een mooie selectie van food en non-food artikelen.

 

Tupperware en Mary Kay
Soo Ming is consulente van Tupperware en Mary Kay (schoonheidsverzorging en make-up). Laat je informeren en verrassen. Mooie producten, gewoon op onze Christmas Fair!

Tupperware en Mary Kay

 

Fotografie - Vierliefd
Jerny van Ginderen-Seeleman (Vierliefd) fotografeert sinds 2012 met veel liefde: bruiloften, zwangerschappen, baby's, families, verliefde stellen en vriendschappen. Ze vind het fantastisch om elke keer weer opnieuw mensen te mogen fotograferen en ze even te laten stil staan met het leven wat men leeft, de liefde in en om hen heen. Een tastbare herinnering creëren met elkaar. Op onze kerstmarkt is een selectie van haar werk te zien en kun je uiteraard informeren naar de mogelijkheden voor een fotoshoot.

 

Houten speelgoed - kerstboeken - cd's - kleine snuisterijen
Ook dit jaar is Gerrit van Essen weer van de partij met een keur aan kerstartikelen en tweedehands houten speelgoed. 

 

kerstspullen, kussens en woonaccessoires
Lekker slenteren langs de kramen. Stop zeker ook even bij Herma. Haal nog gauw even wat extra kerstsfeer in huis!

Herma's Christmas Shop

 

Lichtgevende fun artikelen
Gekleurde party staven, LED knipperende stropdassen, lichtgevende sneeuwpoppen, LED flash armbandjes, glitter kerstbroches, LED vliegende schotels, knipperende dragonflies...  

 

Kerststukken van Nel en Inge
Nieuw op onze markt: schitterende, sfeervolle kerststukken. Haal er nog snel eentje in huis zo net voor de kerst!

Kerststukken

 

Handgemaakte sieraden en telefoon accessoires
Vorig jaar ook van de partij: Sylvia Kroon bestiert samen met Ilona Erkemeij een kraam op onze kerstmarkt met mooie, zelfgemaakte sieraden en telefoon accessoires.

 

Gehaakte mutsen, poncho's en shawls
De buurvrouwen Else en Cora zijn er al weken druk mee. Het produceren van een uitgebreide collectie gehaakte artikelen. Voor een warme muts, poncho of shawl kun je bij deze dames terecht. Hieronder een indruk van vorig jaar.  

 

Robbert-Jan's tekeningen
Kockengen herbergt een aantal talentvolle en creatieve mensen, zo ook Robbert-Jan Seeleman. Hij presenteert met veel plezier zijn portfolio met tekeningen op onze kerstmarkt!

 

Foto's van Arnoud van Otterloo
Fotograferen is zijn uit de hand gelopen hobby. Net als vorig jaar heeft hij op onze christmas fair een divers aanbod van foto-afdrukken en kun je bladeren door zijn portfolio.

 

Onze sponsors

© Christmas Fair Kockengen
Free Joomla! templates by Engine Templates