Wat hebben we voor u in de aanbieding?

 

Wil je een kraam op de kerstmarkt 2019? Schrijf dan nu in! Let op, het aantal plaatsen is beperkt. Hieronder een eerste overzicht van het aanbod op onze gezellige kerstmarkt! 

 

Het leukste kraamcadeau
Dit jaar ook mooie kraamartikelen uit Papenkop. Alle producten zijn door Liesbeth en Elize met heel veel liefde met de hand gemaakt en dus uniek. Origineler kan uw kado niet!

 

Handnijverheids- en food producten - Goed Werk Kockengen
Goed Werk is een stichting zonder winstoogmerk die opgericht is om kansarmen in de derde wereld werk en een inkomen bieden, en bijdragen aan het ontstaan en in stand houden van een eerlijk handelskanaal. Dit doet de vrijwilligersorganisatie door de verkoop van eerlijke producten uit o.a. Latijns Amerika, Afrika en Azië. Op onze markt een mooie selectie van food en non-food artikelen.

 

Foto's van Arnoud van Otterloo
Fotograferen is zijn uit de hand gelopen hobby. Net als vorig jaar heeft hij op onze christmas fair een divers aanbod van foto-afdrukken en kun je bladeren door zijn portfolio. Onder ander een mooie collectie met foto's in en rondom Kockengen.

 

Zelfgemaakte sieraden
Op zoek naar een mooi setje voor de kerstdagen? Kom bij Hanna langs voor de mooie collectie zelfgemaakte sieraden. Daar moet wat tussen zitten!

  

Houten speelgoed - kerstboeken - cd's - kleine snuisterijen
Deelnemer van het eerste uur! Ook dit jaar is Gerrit van Essen weer van de partij met een keur aan kerstartikelen en tweedehands houten speelgoed. 

  

Kerststukken van Nel en Inge
Wederom op onze kerstmarkt: schitterende, sfeervolle kerststukken van Nel en Inge. Haal er nog snel eentje in huis zo net voor de kerst!

Kerststukken

 

Gehaakte knuffels en andere gehaakte spulletjes
Nieuwe gezichten: Maudy en Jeanine bestieren samen een kraam op onze kerstmarkt met mooie, gehaakte knuffels en andere spulletjes.

Kerststukken

 

Sieraden 
Kersverse onderneemster Lotte zal op onze markt prachtige sieraden verkopen.

 

Vrolijke sokken
De buurvrouwen Else en Cora staan er weer, maar dit jaar met iets geheel anders. Dit jaar in de aanbieding een heel divers assortiment met vrolijke sokken!

 

Dameskleding, interieur- en kledingaccesoires
Zo moeder, zo dochter! De Bouwmannetjes verkopen een diversiteit aan kleine kleding- en interieuraccesoires, zakjes licht en dameskleding. Zeker langslopen!

 

Pannenkoeken van de houtkachel
Thea en Koos Segers komen voor het goede doel weer heerlijke pannenkoeken bakken op een antieke houtkachel. Lekker, lekker!

 

Lichtgevende fun artikelen
Gekleurde party staven, LED knipperende stropdassen,kerstverlichting, kerstmutsen... Als het maar licht geeft!

 

Originele cadeau-artikelen
Ook te vinden op onze markt: Elma's mooie kraam met vogelhuisjes van theepotjes, cadeau labels van hout en leuke cadeautjes van handdoeken en theedoeken.

 

Handgemaakte sieraden en telefoon accessoires
Deelnemers van het eerste uur! Sylvia Kroon bestiert samen met Ilona Erkemeij weer een kraam op onze kerstmarkt met mooie, zelfgemaakte sieraden en telefoon accessoires.

 

Onderzetters, pannenlappen en sjaals
Renee is op onze markt aanwezig met een hele mooie collectie onderzetters en pannenlappen van dikke handgesponnen wol en ge-ecoprinte zijden sjaals. Ideale cadeautjes voor onder de boom, of gewoon om jezelf te verwennen.

 

 

Onze sponsors

© Christmas Fair Kockengen
Free Joomla! templates by Engine Templates