• Vrijdag 16 december 18:00 - 22:00 uur

Wat hebben we voor u in de aanbieding?

 

Wil je een kraam op de kerstmarkt 2022? Schrijf dan nu in! Let op, het aantal plaatsen is beperkt. Hieronder een eerste overzicht van het aanbod op onze gezellige kerstmarkt! 

 

Alpaca Langeslag
Ken je al Alpaca Langeslag ?. Sinds 2017 kun je op Portengen genieten van de alpaca's van Jolanda. Wandelen met alpaca's, kinderfeestje, fotoshoot met deze heerlijke dieren? Het kan allemaal bij Alpaca Langeslag. Tijdens de kerstmarkt is Jolanda ook van de partij en neemt aantal alpaca's mee!

 

Geurkaarsen
Isa en co. zijn ook aanwezig op onze markt. Ze verkopen kaarsen met winterse geur en indien gewenst met een persoonlijke boodschap in de kaars.

 

Pannenkoeken van de houtkachel
Thea en Koos Segers komen voor het goede doel weer heerlijke pannenkoeken bakken op een antieke houtkachel. Lekker, lekker! 

 

Glas-in-lood artikelen
Wat heerlijk toepasselijk! Kom de creatieve glas-in-lood artikelen van Daniëlle bewonderen.

 

Kerstartikelen
Bij Michael en Jolanda kun je terecht voor diverse, mooie kerstartikelen.

 

Handnijverheids- en food producten - Goed Werk Kockengen
Goed Werk is een stichting zonder winstoogmerk die opgericht is om kansarmen in de derde wereld werk en een inkomen bieden, en bijdragen aan het ontstaan en in stand houden van een eerlijk handelskanaal. Dit doet de vrijwilligersorganisatie door de verkoop van eerlijke producten uit o.a. Latijns Amerika, Afrika en Azië. Op onze markt een mooie selectie van food en non-food artikelen.

 

Zelfgemaakte sieraden
Op zoek naar een mooi setje voor de kerstdagen? Kom bij Hanna langs voor de mooie collectie zelfgemaakte sieraden. Daar moet wat tussen zitten!

  

Houten speelgoed - kerstboeken - cd's - kleine snuisterijen
Deelnemer van het eerste uur! Ook dit jaar is Gerrit van Essen weer van de partij met een keur aan kerstartikelen en tweedehands houten speelgoed. 

  

Kerststukken van Nel en Inge
Wederom op onze kerstmarkt: schitterende, sfeervolle kerststukken van Nel en Inge. Haal er nog snel eentje in huis zo net voor de kerst!

Kerststukken

 

Kaarsen en toebehoren
Maudy en Bobbie bestieren samen een kraam op onze kerstmarkt met mooie, sfeervolle kaarsen en toebehoren.

 

Handgemaakte sierraden en artikelen
Kom langs bij Sylvia voor mooie, handgemaakte sierraden en andere artikelen.


Originele cadeau-artikelen
Ook te vinden op onze markt: Elma's mooie kraam met vogelhuisjes van theepotjes, cadeau labels van hout en leuke cadeautjes van handdoeken en theedoeken.

 

Arnoud Photography
Een bekend gezicht in Kockengen. Arnoud is ook weer aanwezig met zijn fotomateriaal. Mooie afdrukken en foto-wandversiering van Kockengen en omgeving: Arnoud Photograpy.

 

© Christmas Fair Kockengen
Free Joomla! templates by Engine Templates