Een natje en en droogje!

 

Glühwein & warme chocolademelk
Natuurlijk mogen deze warme dranken niet ontbreken op de Christmas Fair Kockengen. Te verkrijgen aan de bar in de ESDO-kantine. We zullen dit jaar de capaciteit flink opvoeren 😉.

 

Winter BBQ
Een succesformule, dus voor herhaling vatbaar! Grillmaster Arno zal de Q's weer opstoken. Onder voorbehoud van wijzigingen staat voor deze editie op de menukaart: broodje homemade pulled pork & kippendij sateetjes.

 

Pannenkoek en marshmallows
Voor de kids hebben we een lekkere pannenkoek met suiker in de aanbieding. Deze zijn te koop aan de bar in de ESDO-kantine. Als dat er nog in past, want natuurlijk kunnen de kids ook weer (gratis) marshmallows roosteren boven het vuur.

 

Wijnproeverij
In samenwerking met Sjatoo Wijn & Fijn zal Ferdi weer een proeverij organiseren met een mooie selectie van witte en rode wijnen. Deze heerlijke wijntjes zijn per glas en per fles te verkrijgen, vergezeld van een lekker stukje kaas en charcuterie.

 

Bijzondere Bieren Buiten Bar
Voor de bierliefhebbers bieden we een keur aan lekkere bieren op fles. 

 

Bittergarnituurtje
Wie houdt er nu niet van een lekker bitterballetje of andere snack? De pan staat aan en binnen bij de bar is een bittergarnituurtje te verkrijgen.

 

Dranken 
Natuurlijk kun je binnen bij de bar ook gewoon terecht voor koffie, thee, fris, limonade en een Amstel pilsje. 

 

Onze sponsors

© Christmas Fair Kockengen
Free Joomla! templates by Engine Templates