Gezelligheid en muzikaal vermaak 

 

 

Springkasteel en marshmallows roosteren voor de kids
Natuurlijk wordt aan de kinderen gedacht. We zetten een opblaasbaar springkasteel neer waarop de kinderen heerlijk los kunnen gaan. Ouders, houd alstublieft een oogje in het zeil. Ook kunnen alle kinderen marshmallows roosteren boven het vuur. 

 

Gospelkoor
Nieuw dit jaar is het gelegenheidskoor bestaande uit acht enthousiaste zangers en zangeressen die elkaar kennen van de VEG in Kockengen. Het repertoire bestaat uit jazzy, black gospel. De komende periode wordt er vollop gerepeteerrd om onder andere onze kerstmarkt op te luisteren!

 

Very Vocaal
Ook onze muzikale vrienden van Very Vocaal komen weer langs. Na de succesvolle 60s en 70s shows in november, op onze kerstmarkt met een 100% Christmas songs repertoire! 

 

Kockengens Blazersensemble
We hebben ze weer kunnen strikken, het blazersensemble uit ons eigen dorpje. Ze zijn niet meer zo veel te beluisteren, maar gelukkig zijn ze ook dit jaar van de partij op onze kerstmarkt. De repetities voor het kerstrepertoire zijn alweer begonnen en ze kijken er naar uit om ons mee te nemen langs bekende kerstnummers. 

 

Rad van Avontuur
Beproef je geluk, koop wat lootjes en win mooie prijzen!

Rad van Avontuur

 

Christmas Karaoke
Voor wie niet genoeg kan krijgen van Christmas Songs en om 22:00 uur nog niet naar huis wil... Na tienen gaan we binnen gewoon verder met Christmas Karaoke! 

Karaoke

 

Onze sponsors

© Christmas Fair Kockengen
Free Joomla! templates by Engine Templates